Szabályozás a Schwanktól

Fenntartható fűtési rendszerek vezérlése

A Schwank vezérléstechnika minden alkotóeleme egy holisztikus rendszer része, melyet kifejezetten a Schwank fűtési rendszerek számára fejlesztettek ki. Ipari, kereskedelmi és logisztikai épületek alkalmazási területére kerültek kifejlesztésre. A rendszer ismeri a nagy terek komplex klímaviszonyait és figyelembe veszi az emberi igényeket és műszaki berendezések befolyásoló tényezőit is.

A Schwank fűtési rendszerek vezérlése alap kivitelben kétfokozatú, intelligens és a távoli karbantartást is lehetővé teszi. Mivel kifejezetten a Schwank termékcsaládhoz fejlesztették, könnyen telepíthető és a csarnokfűtések optimális működtetését biztosítja.

Schwank termékek & lehetőségek

A Schwank speciális vezérlési technológiája fűtési rendszerekhez

SchwankControl Touch

Intuitív vezérléstechnika fűtési rendszerekhez

A Schwank mérnökei olyan vezérlőpanelt fejlesztettek ki, mely valós időben rögzíti, egyesíti és átlátható, intuitív formában jeleníti meg az információkat.

Learn more

A Schwank vezérlési rendszerének jellemzői

A fűtési rendszerek vezérlése egyszerűen bemutatva

Vezérléstechnika végtelen beállítási lehetőséggel

Az elérni kívánt belső hőmérsékleten kívül az adott hely átlagos minimális külső hőmérsékletét is figyelembe kell venni a hőigény számításához. Magyarországon ez -15 °C. Annak érdekében, hogy az épület ilyen külső hőmérséklet mellett is fenn tudja tartani a kívánt célhőmérsékletet, a fűtési rendszert erre a minimális hőmérsékletre kell tervezni. Ez azt jelenti, hogy az esetek 95%-ban a fűtési rendszer túlméretezett.

Az autóhoz hasonlóan a fűtési rendszer is teljes terhelés mellett használja a legtöbb energiát. Mivel a teljes kimenetre csak ritkán van szükség, a teljes moduláció lehetőséget kínál arra, hogy a kimenetet a ténylegesen felmerülő igényekhez igazítsa. A felhasznált energia akár 14%-a is megtakarítható. Ezen kívül a moduláció fokozza a kényelmet. Míg az egyfokozatú megoldások súlyos ingadozásokat mutatnak tényleges hőmérséklet tekintetében, addig a Schwank által teljesen modulált rendszer rugalmasan állítja be a rendszer teljesítményét. Ennek köszönhetően a tényleges és a célhőmérséklet nagyon közel esik egymáshoz, így elkerülhetőek a felesleges belső hőmérséklet ingadozások.

ModBUS-sal csatlakoztatható vezérlés

Minden Schwank világossugárzó és sötétsugárzó berendezés integrált ModBUS interfésszel rendelkezik. Segítségével könnyen testre szabhatók, hogy az egyedi vásárlói igényeknek is megfeleljen. Lehetővé teszi a fűtési zónák szabad kialakítását, mellyel a fűtési rendszer konfigurációja leginkább megfelel az épület használati profiljához. Ezen felül az épületirányítási rendszerekbe is beköthető a fűtési rendszer, így pontosabb szabályozás alakítható ki.

SchwankControl Touch szabályozás

A Schwank fűtési rendszerek tökéletesen kompatibilisek a futurisztikus SchwankControl Touch vezérléssel. A fűtési rendszer és a kezelőpanel intelligens vezérlése lehetővé teszi az innovatív és felhasználóbarát vezérlést, függetlenül attól, hogy épületen belülről vagy a világ bármely más pontjáról történik a beállítás. A kiterjesztett karbantartási és szervízfunkcióból a felhasználó többféle módon profitál: az összes vonatkozó fűtési adat lekérdezhető (fogyasztás, teljesítmény, fűtési ciklusok stb.). Lehetővé teszi a fűtési rendszer elemzését, mely a fűtési rendszer hatékonyságához aktívan hozzájárhat.

A prediktív karbantartási opcióval a Schwank közvetlenül kommunikálhat a felhasználó eszközeivel és akár távolról is elvégezheti a szükséges karbantartást, feltárhatja a hibákat. Ez csökkenti az üzemeltetési és szervízköltségeket, valamint növeli a rendszer megbízhatóságát és élettartamát.

Intelligens szabályozás fűtési rendszerekhez

A Schwank vezérléstechnika megoldásai révén, talán a legintelligensebb épületfűtési rendszerek a világon. A magas szintű csatlakoztathatóság, maximális fűtési kényelmet biztosít a felhasználók számára. A teljesítmény, a fogyasztás és az aktuális állapot fokozott áltáthatósága biztosítja az összes adatot a hatékony vezérlés és rendszerbiztonság érdekében. A Schwank vezérlési technológiával a csarnokfűtésekből a legjobban hozzuk ki. A legnagyobb hatékonyság, rugalmasság az Ön igényeinek megfelelően.

Letöltések

Információk a Schwank vezérléséről

Felhasználók és tervezők részére

Egyedi és intelligens fűtési vezérlés

A Schwank vezérléstechnikája teljesen GLT-kompatibilis és könnyű használni. A SchwankControl Touch-al kapcsolatos információk itt érhetők el.

  • Control Technology – Brochure

    All components of Schwank control technology are part of an integral system developed for Schwank heating and cooling systems…

  • Image – Brochure

    Our customers expect energy-saving, innovative and reliable solutions which are supported by a professional and well attuned customer service…

  • Schwank Solutions – Brochure

    More than two million units sold in over 40 countries worldwide speak for themselves.

Referencia rendszer

Szeretné megtekinteni egy rendszerünket?

Kérjen személyere szabott tanácsadást !

Schwank HU

Seidl és Társa Kft

Magyarország / Ungarn / Hungary

1118 Budapest,
Budaörsi ut 46

+6-30 609 5106
office@schwank.hu

Luftausgänge einer Gaswärmepumpe von Schwank in einer großen Halle.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk