Ipari szellőzés – Egyedileg az Ön épületére szabva

A Schwank ipari szellőzés kifejezetten az Ön épületének igényeihez igazodik. Tervezzen velünk most!

Tudj meg többet

Szellőzés technológia

A megfelelő szellőzőrendszer minden épülethez

Napjaink modern ipari épületei nem csak hőszigetelést igényelnek. Az épületet szükség szerint szellőztetni kell és adott esetben légkeverésre is szükség lehet. Az energiatakarékosság érdekében a szellőztető egységben hatékony hővisszanyerő technológiát alkalmaznak. Az emberek egyre nagyobb igényeket támasztanak munkahelyükkel szemben, ugyanúgy, mint a modern gyártási folyamatokkal szemben is. Ennek eredményeként növekszik az igény nemcsak az ipari épületek fűtésére és hűtésére, hanem a szellőzésre is. A Schwank ehhez holisztikus szellőztetési technológiát kínál.

Az infravörös fűtés feltalálása óta Schwank számtalan épületet felszerelt hatékony és magas hatásfokú fűtési megoldásokkal. Ügyfeleink értékelik a Schwank kiváló minőségű termékeit és megbízható szolgáltatásait – a kezdeti koncepciótól, a telepítésig és a karbantartásig. A Schwank szellőztetési technológiához mérnökeink ötvözik a modern szellőztető berendezéseket innovatív hőszivattyúkkal, például gázmotorral vagy elektromos hajtással. Kérésre az egyedi vezérléstechnika biztosítja a legnagyobb hatékonyságot a szellőzésben. Légkezelés, hűtés és fűtés – egyetlen forrásból.

Schwank termékek & megoldások

Hatékony rendszerek az ipari épületek szellőzéséhez

Tetőventillátorok

Rendkívül hatékony szellőzési technológia

Minden szellőzési rendszer szíve: a légkezelő egységben vannak ventilátorok a hajtáshoz és szűrők a levegő tisztításához. A levegőt szükség szerint melegítik, hűtik és pára mentesítik. A hatékony hővisszanyerésnek és az intelligens szabályozásnak köszönhetően az értékes energia csak a meghatározott módon kerül felhasználásra. És ez nagyon eltérő lehet, különösen az ipari épületekben. Schwanknak van erre megfelelő megoldása.

Ismerd meg részletesen

A szellőzési technológia előnyei

Miért van szükség szellőzésre az iparban, a kereskedelemben és a logisztikában?

A szellőzéstechnika különféle okokból lehet szükséges vagy hasznos ipari és kereskedelmi műveletek során:

Termelékenység növelése:

  • magasabb komfort a munkavállalók részére
  • biztosítja az egészséget és a kevesebb az állásidőt
  • Időszakos ipari épület fűtésének vagy hűtésének támogatása szellőzőberendezésekkel
  • belső hőforrások, gépek kibocsátott hőjének szállítása
  • szennyező anyagok eltávolítása az érintett területekről a szellőztető rendszerrel történő elszívással vagy hígítással
  • garantált meghatározott belső hőmérséklet és páratartalom kritikus folyamatokhoz vagy tároláshoz

Heating and cooling solutions from Schwank

Kérésre a megfelelő klímagépekkel

Mikor használják a hűtést az iparban, a kereskedelemben és a logisztikában?

Három oka van a nagy helyiségek, különösen az ipari épületek hűtésének:

levegő minőség az iparban

Bizonyos esetekben technikai okokból szükséges a helyiség hőmérsékletének kis tűréshatáron belül tartása. Csak így lehet biztosítani a gyártandó alkatrészek szükséges pontosságát. Csak a beltéri levegő hűtésének technológiájával lehet szabályozni az épület hőmérsékletét kellő pontossággal.

Hatékonyság növelés

Bebizonyosodott, hogy a magasabb hőmérsékletű környezetben az emberek munkateljesítménye csökken, míg a balesetek gyakorisága növekszik. A költséghatékonysági megfontolások ezért felvetik azt a kérdést, hogy van-e értelme az épületek szellőzését hűtőrendszerrel kiegészíteni. Minél alacsonyabbak ennek a költségei, annál hamarabb lehetséges a megvalósítás.

Munkatársi elégedettség növelése

Érthető az alkalmazottak és a dolgozók klíma utáni vágyakozása. Ezt ellensúlyozzák beruházási és működési költségek. A vágyak és a költségek közötti kompromisszumnak van értelme, így itt is elkerülhetetlen az a gondolat, hogy a légkondicionáló technológiát hűtésre használják.

A Schwank különféle hűtési megoldásokat kínál . A helyi követelményektől, a felhasználói követelményektől és a törvényi előírásoktól függően a megfelelő rendszer használható:

● gázüzemű hőszivattyú

● hybrid rendszerek [gázmotor és elektromos meghajtás alkalmazása egy készüléken belül]

● elektromos hőszivattyú

● hűtőgépek

Díjaink

Amire büszkék vagyunk