Fűtési és klímaberendezések tervezése

A Schwank szakemberei megtalálják az ideális fűtési és klímaberendezést az Ön és épülete igényeihez igazítva. Kérjen időpontot most!

Tervezés és kivitelezés a SCHWANK-tól

Csarnokfűtési szolgáltatások a kezdetektől

Az épületek fűtése minden projektben központi szerepet játszik. Legyen szó akár újjáépítésről, akár felújításról, akár ipari épületről, akár nyitott terekről – a változatos igények sokasága rugalmas megoldásokat igényel. Mérnöki csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fűtési koncepciók tervezésében és kialakításában. Ezen tapasztalatok alapján képesek vagyunk kiszolgálni az összetett követelményekkel rendelkező feladatokat.

 

A helyszín átfogó elemzése és az alkalmazható fűtési technológiák összehasonlítása után épület-tanulmányokat készítünk. A működési és energiaköltség összehasonlítása szemlélteti a különböző rendszerek hatékonyságát. Miután a koncepciók alapján döntés születik valamelyik fűtési megoldásról, megtervezzük és továbbfejlesztjük, majd megvalósítjuk az önök által igényelt megfelelő szabályozási technológiával együtt. Biztosítjuk a kompatibilitást a meglévő vagy tervezett épületirányítási rendszerrel. Boldogok vagyunk, ha átvehetjük az elkészült elektromos és gázhálózatot és átadhatjuk a kulcsrakész fűtési rendszert.

Építési tanácsadási szolgáltatások

Évtizedes tapasztalat az ipari csarnokfűtési rendszerek területén

Szolgáltatásunk: Az ipari és kereskedelmi csarnokok fűtési rendszereit egyedileg tervezzük meg. A tervezés része:

Eltérő technológiájú rendszerek összehasonlítása

Minden épület más és egyedi tervezést és kivitelezést igényel. Éppen ezért nem csak fűtési rendszert kínálunk, hanem területfűtést, sötétsugárzókat vagy más épületgépész termékekkel együtt különböző változatokat. Gondos elemzés után kitaláljuk az Ön számára az ideális megoldást.

Energia költségek összehasonlítása

Kiszámítjuk a megfelelő fűtési rendszerek energiaköltségeit, és összehasonlítási adatokat biztosítunk az Önök részére. A legjobb ár / teljesítmény arány alapján adunk tanácsot Önöknek.

Ajánlat kidolgozása

Egyszerű, részletes és a piaci követelményeknek megfelelő. Így néznek ki ajánlataink.

Kapcsolattartó

Schwank HU

Seidl és Társa Kft

Magyarország / Ungarn / Hungary

1118 Budapest,
Budaörsi ut 46

+6-30 609 5106
office@schwank.hu

Szerződéskötés és finanszírozás

Az ipari és a kereskedelemi csarnokok fűtésének finanszírozásával kapcsolatos támogatás

Az energetikai beruházások intelligens finanszírozást igényelnek. Schwank szívesen segít ebben. Változatokat dolgozunk ki, amelyek figyelembe veszik az adó hatásokat és az egyéb tényezőket is. E koncepciók kidolgozása során az Ön egyéni helyzetére koncentrálunk. Viszont profitálhat tapasztalatainkból és piaci ismereteinkből. Pénzügyi javaslataink mellett természetesen örömmel támogatjuk Önt a fűtési és hűtési rendszerrel, az épületirányítási rendszer követelményeivel, valamint a garanciális meghosszabbításokkal és a szervizcsomagokkal kapcsolatos minden kérdésében is.

Fűtési rendszer beszerzése

A beruházási javak vásárlásakor a legnagyobb előny, hogy megszerzi a megvásárolt termék tulajdonjogát. Ezenkívül a megvásárolt termék amortizálható a mérlegében, így csökken a vállalat adókötelezettsége. Másrészt a vásárlás csökkenti a vállalat likviditását. Ha a vásárlást a bank finanszírozza, a termék általában a könyveiben marad. Az adókötelezettsége arányosan csökken a finanszírozás felhalmozott kamatjának elszámolásával.

Lízing megoldás

Ha olyan beruházási javakat, mint vörössugárzó vagy sötéten sugárzó adnak bérbe, a lízingbeadó általában megtartja a lízingelt termék tulajdonjogát. A lízingidő lejártával a lízingbe vevő lehetőséget kap arra, hogy a lízingelt terméket annak maradványértékéért megszerezze. A lízing nincs hatással a mérlegére, mivel a lízingelt termék nem válik az eszközei részévé. A rendszeres fizetések csak az Ön likviditását érintik. A jellemző lízingidőszak 5-10 év.

Energia szerződés – contracting

A lízinghez hasonlóan a szolgáltató továbbra is a beruházási termékek tulajdonosa. A szolgáltató jelentős energiamegtakarítást garantál. Ezeket a megtakarításokat új, modern rendszerekbe történő beruházások révén valósítják meg. A szolgáltató a havi energiamegtakarítás révén finanszírozza ezeket a beruházásokat. A szerződő számára a felmerülő törlesztőrészletek egyértelműen alacsonyabbak, mint a többi modellé. A szerződés futamidejének jellemző időtartama 10 és 15 év között változik.

Planning

 

Díjaink

Amire büszkék vagyunk