Alkalmazások

Csarnokfűtési- és hűtési megoldások ipari-, kereskedelmi-, logisztikai- és sportcsarnokok, valamint műhelyek számára

Beltéri fűtési- és hűtési rendszerek – A Schwank szolgáltatási portfóliója szinte minden problémára megoldást kínál, legyen szó stadionról, ahol 55 méteres magasságból történik a fűtés, akár 30.000 m2 méretű logisztikai csarnokban történő egyenletes hőelosztás a feladat, vagy akár érzékenyebb termelési környezetek hőmérséklet tűréseit 1,5 C°. Különösen a hatékonyság, tartósság és komfort tekintetében biztosít megbízhatóságot.

A Schwankban bízik többek között:

● az iparban a BMW, a Liebherr és a Bosch

● logisztikában az Amazon, a DHL, a UPS és az Aldi

● sportcsarnokoknál a Real Madrid és a Chelsea FC

● műhelyekben és hangárokban a Porsche, Mercedes, Air New Zealand, United Airlines és Air Canada

Schwank termékek és megoldások

Csarnokfűtés- és hűtés minden alkalmazáshoz

Ipar és kereskedelem

Csarnok fűtés és hűtés, ahol igény lehet rá

Több, mint 100.000 elégedett ügyfél a kis-közepes- és nagyvállalatokig bízik a Schwank megoldásaiban. Ez olyan neveket foglal magában, mint a Siemens és a MAN.

További információ

Logisztika

Bízzon a piacvezetőben

Kompetenciánk technikai újításokon és sokéves tapasztalaton alapul. A logisztikában logisztikai fűtési-és hűtési rendszereink megbízhatóságuk mellett, alacsony beruházási- és működési költségeikkel rendelkeznek. Ügyfeleink között van a VW, a DHL, a Fedex, a UPS, a Bayer és sok ismert szállítmányozó.

További információ

Műhelyek és bemutatótermek

Hatékonyság és magas komfort

A műhelyek legnagyobb kihívása a gyakran nyitott ajtók miatt bekövetkező hőveszteség. A csarnokok fűtésének ezért különösen hatékonynak kell lennie, ugyanakkor magas komfortfokozatot is biztosítania kell az alkalmazottak számára. A Schwank rendszerek ezt lehetővé teszik.

További információ

Sportcsarnokok és futballstadionok

Magas konfort alacsony üzemeltetési költségek mellett

A sportcsarnokban – legyen az tenisz, többcélú vagy teremfoci – a kényelem játszik nagy szerepet, amelyet a gyors felfűtési idő és a zónafűtés rugalmassága által lehet elérni. Ez nagyon alacsony üzemeltetési költségeket eredményez.
A futballstadionokban melegre van szükség a nézőterken a hideg hónapokban. Az FC Chelsea és a Real Madrid rajongói évek óta élvezhetik a Schwank-rendszerek nyújtotta kényelmét.

További információ

 

Teraszok és szabad tér

Nyári érzék egy gombnyomással

A gáz infravörös terasz fűtőberendezések lehetőséget nyújtanak arra, hogy a vendéglátóhelyek terasz kapacitásait egész évben kihasználhassák. Kellemes meleget biztosítanak, különösen nagy hatékonyság és könnyű kezelhetőség mellett. A kényelmet és praktikusságot tovább fokozza, hogy a falra és a mennyezetre is szerelhető.

További információ

 

Díjaink

Amire büszkék vagyunk