Szavatossági ígéret a Schwantól

15 év garancia a fűtési- és klímaberendezésekre. Biztosítsa ajánlatát most!

Csarnokfűtési garancia a Schwanktól

15 év garancia a prémium GaraPlus-val

A prémium GaraPlus teljeskörű szolgáltatási csomaggal kiemelt figyelmet kaphat. Gondoskodunk arról, hogy fűtésének karbantartása rendszeres legyen és megfelelően működjön. Ezenkívül 15 évre kiterjesztjük a termékek jótállását.

Kapcsolattartó

Schwank HU

Seidl és Társa Kft

Magyarország / Ungarn / Hungary

1118 Budapest,
Budaörsi ut 46

+6-30 609 5106
office@schwank.hu

Garanciavállalásunk

A Schwank 15 éves jótállást kínál csarnokfűtésekre

A működés biztosítása

A rendszeres karbantartás elősegíti az energiahatékony fűtőrendszer biztonságos és megbízható működtetését. Ez megakadályozza a váratlan téli meghibásodásokat és az esetleges költségigényes károkat.

Megnövelt jótállás

Amint a prémium Gara Plus mellett dönt, kiterjesztjük a jótállást és többé nem kell aggódnia, mivel egy teljeskörű un. gondozásmentes csomagot kap, mindaddig, amíg a szerződés fennáll.

Adminisztratív költségek minimalizálása

Gondoskodunk a karbantartási ütemtervek és szervízintervallumok tervezéséről és betartásáról, továbbá a szervíztechnikusokról – pontosan és megbízhatóan

Használja ki tapasztalatainkat

Senki nem rendelkezi több tapasztalattal és know-how-val a Schwank energiatakarékos fűtéssel kapcsolatban, mint képzett szerviztechnikusaink.

Jogbiztonság megteremtése

Szolgáltatásainkat a legújabb jogi előírásoknak és szabványoknak megfelelően nyújtjuk. Jogi változások esetén azonnal végrehajtjuk azokat.

Használja VIP státuszát

A prémium Gara Plusz megkötésekor kéréseit a legmagasabb prioritással kezeljük.

Működési költség csökkentése

Szinte az összes hibát az előzőleg megjelenő tünetek jelzik. A kopás korai észlelése megakadályozza a költséges javítások szükségességét és az ezzel járó állásidőket.

A költségek kiszámíthatóvá tétele

Az ütemezett karbantartás miatt a szervizelés és karbantartás nem jár váratlan költségekkel, mivel azok kiszámíthatók és tervezhetők.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk