Schwankról

Minden, amit megtudhat a Schwank termékeiről, történetéről, globális működéséről és hitelességéről.

Folyamatosan fejlesztettük magunkat és termékeinket több mint 80 éve. E folyamatos fejlesztés eredményeként az ipari épületek és a nagy terek infravörös technológiáján alapuló energiahatékony fűtési megoldások területén globális piacvezetővé váltunk. A legmagasabb minőségi előírásokkal összhangban az évek során folyamatosan bővítettük termékpalettánkat

Legyen szó innovatív világossugárzók, sötétsugárzók, keverék vagy hőlégbefúvós rendszerekről – ügyfeleinknek a gazdaságos fűtési technológiák teljes spektrumát kínáljuk egy kézből. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink részére egy rendszer független tanácsadást biztosítsunk.

Mi teszi a Schwankot különlegessé?

Német termék

WÚgy gondoljuk, hogy az elkötelezettség az innovatív termékek és szolgáltatások iránt kritikus eleme sikereinknek. Az energiahatékonyság és a német minőség értékeivel együtt ezek képezik mindennapi munkánk alapját. Minden Schwank eszköz a legjobb minőségű anyagokból készül, hogy biztosítsák az egész életen át tartó megbízhatóságot.

Hívhat minket aprólékosnak, de mielőtt egy Schwank termék elhagyná termelésünket, ellenőrzésnek vetjük alá. Csak akkor tudjuk biztosítani, hogy megfelel a magas színvonalú előírásainknak és így kiérdemeljük a “Schwank” márka elnevezést.

A Schwank márkaértékek

Fűtési és hűtési megoldások a világpiac vezetőjétől

Schwank

Globális szereplő 13 leányvállalattal

A Schwankot 13 saját leányvállalat képviseli világszerte. Ezen kívül átfogó partnerhálózatunk van, így a világ több, mint 40 országában képviseltetjük magunkat

Tudj meg többet

Schwank történelem

Minden a Schwank gyökereiről és mérföldköveiről

Több mint 90 éves cégtörténettel és a Schwank család három generációjával eseménydús történelemre tekinthetünk vissza

Tudj meg többet

Díjaink

Amire büszkék vagyunk