Megújuló rendszerek a fenntartható fűtéshez, hűtéshez és szellőztetéshez

A megújuló fűtéssel, hűtéssel és szellőztetéssel elkísérjük Önt a fenntartható építési technológia felé vezető úton.

Tudjon meg többet

Ügyfélként több okból is megéri a fenntartható építési technológiába fektetni. Egyrészt aktívan hozzájárul az energetikai átálláshoz, másrészt a “zöld” vállalati értékek pozitív hatással vannak a vállalat imázsára. Belsőleg és külsőleg egyaránt.

A Schwank a csarnokok fűtésének és hűtésének szakértőjeként fenntartható megoldásokat kínál – más szóval a klímasemlegességhez vezető helyes utat. Ön olyan megfelelő klímarendszereket kap, amelyek kifejezetten az ipari és logisztikai csarnokok egyedi követelményeihez és kihívásaihoz igazodnak.

Jövőbe mutató megoldások csarnokok klimatizálásához

Csarnokklíma megújuló energiákkal, gyakorlatias módon kifejlesztve

Hidrogén-fűtőrendszerek

geniumSchwank – A kevert- és 100% hidrogén-fűtőrendszer

Az új, egyedülálló fűtési rendszerrel a Schwank olyan innovatív áttörést ért el, amely a felhasználók számára egy jövőbiztos, hatékony rendszert biztosít az ipari csarnokok fűtéséhez. A geniumSchwank nemcsak klímasemleges és fenntartható, hanem jövőbiztos is és biztosítja azt a rugalmasságot, amelyre a vállalatoknak szükségük van ahhoz, hogy most gazdaságosan fűtsenek, de a jövőben teljes mértékben klímasemleges energiára támaszkodhassanak. Más szóval mindazoknak, akik ma még a földgázhálózatot szeretnék használni, de hosszú távon a hidrogénnel terveznek. A geniumSchwank pontosan ezekre az igényekre készült: a világ első multigáz-sötétsugárzója, amely 100%-ban hidrogénnel is képes fűteni.

Tudj meg többet!

Regeneratív rendszerek

Több információ

Kérjen személyere szabott tanácsadást !

Schwank HU

Seidl és Társa Kft

Magyarország / Ungarn / Hungary

1118 Budapest,
Budaörsi ut 46

+6-30 609 5106
office@schwank.hu

Díjaink

Amire büszkék vagyunk