Schwank lehetőségek

Hatékony fűtési és hűtési megoldások egy szekértő kézből
Ipar | Gyártás | Logisztika

Csarnokfűtési rendszerek és hűtési megoldások az ipar, kereskedelem és logisztika számára

Világelsők csarnokfűtés területén

Világszerte aktív, komoly hagyományokkal rendelkező családi tulajdonban lévő vállalkozásként az ipar, a kereskedelem és a logisztika fűtési- és hűtési rendszereinek személyre szabott, átfogó megoldásait kínáljuk.

Területünk egyik piacvezetője vagyunk. Olyan megoldások kifejlesztésére törekszünk, melyek ügyfeleink részére a legnagyobb hatékonyságot és minőséget biztosítják. Ezek érdekében olyan fűtési- és hűtési rendszereket valósítunk meg, melyek megfelelnek a telepítési helyszínek egyedi követelményeinek.

A Schwank csarnokfűtés és hűtési rendszerek előnyei

  • Rendszerszolgáltatóként testreszabott fűtési és hűtési megoldásokat kínálunk a helyszíni konzultációtól kezdve a projektelemzésen át a kulcsrakész átadásig.
  • A folyamatos K + F beruházásoknak köszönhetően termékeink maximális hatékonyságot és minőséget biztosítanak.
  • Mivel német családi vállalkozás vagyunk, hangsúlyozzuk a megbízhatóságot és a folytonosságot.
  • Rendkívül hatékony termékeink és megoldásaink segítségével befektetése gyorsan megtérül. Így energiát és pénzt takaríthat meg.

Schwank termékek áttekintése

Csarnok fűtési és hűtési rendszerek

Sötétsugárzók

Multitalentumok a csarnokfűtés területén

A Schwank sötétsugárzó megoldások a hatékonyságot, kényelmet és megbízhatóságot helyezik előtérbe. Minden fűtési rendszer, melyet ügyfeleink számára tervezünk, igazodik az egyedi helyszíni körülményekhez.

Olvasson tovább

Világossugárzók

A legerősebb csarnokfűtési rendszer

Az infravörös világossugárzó technológiát a Schwank találta ki és mai napig ezt alkalmazza a gyártmányaiban, mivel ezeket a sugárzókat a legjobb hatékonyság és füstgáz értékek jellemzik. A több, mint 99%-os szezonális energiahatékonyság érték (ErP) kiemelkedő technológiát igazol.

Olvasson tovább

Kondenzációs technológia, hővisszanyerő

Az infravörös berendezések ismérve

A Schwank kondenzációs és hővisszanyerő megoldásai elősegítik a csarnokfűtési rendszerek még hatékonyabbá válását. Szinte minden alkalmazási területen megvalósíthatók és minden ügyfél számára egyedileg tervezzük.

Olvasson tovább

Gázüzemű hőszivattyúk

Csarnokfűtési és hűtési rendszerek

A Schwank gázüzemű hőszivattyúi hatékony fűtési – és hűtési megoldást jelentenek, akár egyidejűleg is. Kombinálják a hatékony energiaforrást, a gázt és az ingyenes környezeti hő energiáját, gazdaságos. A Schwank gázüzemű hőszivattyúi télen és nyáron is biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

Olvasson tovább

Hőlégbefúvók, legfüggönyök

Komplex csarnokfűtési megoldás

A rendkívül hatékony meleglevegős fűtőberendezések mellett a SchwankAir termékcsaládba tartoznak a kapulégfüggönyök is. Hasznos kiegészítés a Schwank fűtési és hűtési megoldásaihoz a nem kívánt légcserék elkerülésének az érdekében.

Olvasson tovább

HVLS ventilátor

Hűvös nyáron, energiamegtakarítás télen.

Egyesek ezeket a termékeket “Big Fan”-nek nevezik, hivatalosabb nevük HVLS ventilátor. Mi egyszerűen csak “MonsterFans”-nek – „Gigászinak” hívjuk. Ennek oka: Hatalmas munkát végeznek. Ventilátorunk alapvetően nagy levegőmennyiséget képes megmozgatni, nagyon alacsony fordulatszámon (jellemzően: 10-95 fordulat/perc). A HVLS (High Volume, Low Speed) neve az angol elnevezésből ered és a nagy volumenre és az alacsony sebességre utal. Egyszerű és ötletes.

Olvasson tovább

Amire büszkék vagyunk

Díjaink

 

 

Our Awards

What we're proud of