Infravörös fűtés, klíma és szellőző rendszerek

Infravörös fűtés, hűtés és szellőzés területein egyedi tanácsot adunk Önnek. Kérjen tanácsot most!

Tudj meg többet

Csarnokfűtési rendszerek és hűtési megoldások az ipar, kereskedelem és logisztika számára

Világelsők csarnokfűtés területén

Világszerte aktív, komoly hagyományokkal rendelkező családi tulajdonban lévő vállalkozásként az ipar, a kereskedelem és a logisztika fűtési- és hűtési rendszereinek személyre szabott, átfogó megoldásait kínáljuk.

Területünk egyik piacvezetője vagyunk. Olyan megoldások kifejlesztésére törekszünk, melyek ügyfeleink részére a legnagyobb hatékonyságot és minőséget biztosítják. Ezek érdekében olyan fűtési- és hűtési rendszereket valósítunk meg, melyek megfelelnek a telepítési helyszínek egyedi követelményeinek.

A Schwank csarnokfűtés és hűtési rendszerek előnyei

  • Rendszerszolgáltatóként testreszabott fűtési és hűtési megoldásokat kínálunk a helyszíni konzultációtól kezdve a projektelemzésen át a kulcsrakész átadásig.
  • A folyamatos K + F beruházásoknak köszönhetően termékeink maximális hatékonyságot és minőséget biztosítanak.
  • Mivel német családi vállalkozás vagyunk, hangsúlyozzuk a megbízhatóságot és a folytonosságot.
  • Rendkívül hatékony termékeink és megoldásaink segítségével befektetése gyorsan megtérül. Így energiát és pénzt takaríthat meg.

Schwank termékek áttekintése

Csarnok fűtési és hűtési rendszerek

Sötétsugárzók

Multitalentumok a csarnokfűtés területén

A Schwank sötétsugárzó megoldások a hatékonyságot, kényelmet és megbízhatóságot helyezik előtérbe. Minden fűtési rendszer, melyet ügyfeleink számára tervezünk, igazodik az egyedi helyszíni körülményekhez.

Olvasson tovább

Világossugárzók

A legerősebb csarnokfűtési rendszer

Az infravörös világossugárzó technológiát a Schwank találta ki és mai napig ezt alkalmazza a gyártmányaiban, mivel ezeket a sugárzókat a legjobb hatékonyság és füstgáz értékek jellemzik. A több, mint 99%-os szezonális energiahatékonyság érték (ErP) kiemelkedő technológiát igazol.

Olvasson tovább

Kondenzációs technológia, hővisszanyerő

Az infravörös berendezések ismérve

A Schwank kondenzációs és hővisszanyerő megoldásai elősegítik a csarnokfűtési rendszerek még hatékonyabbá válását. Szinte minden alkalmazási területen megvalósíthatók és minden ügyfél számára egyedileg tervezzük.

Olvasson tovább

Gázüzemű hőszivattyúk

Csarnokfűtési és hűtési rendszerek

A Schwank gázüzemű hőszivattyúi hatékony fűtési – és hűtési megoldást jelentenek, akár egyidejűleg is. Kombinálják a hatékony energiaforrást, a gázt és az ingyenes környezeti hő energiáját, gazdaságos. A Schwank gázüzemű hőszivattyúi télen és nyáron is biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

Olvasson tovább

Hőlégbefúvók, legfüggönyök

Komplex csarnokfűtési megoldás

A rendkívül hatékony meleglevegős fűtőberendezések mellett a SchwankAir termékcsaládba tartoznak a kapulégfüggönyök is. Hasznos kiegészítés a Schwank fűtési és hűtési megoldásaihoz a nem kívánt légcserék elkerülésének az érdekében.

Olvasson tovább

HVLS ventilátor

Hűvös nyáron, energiamegtakarítás télen.

Egyesek ezeket a termékeket “Big Fan”-nek nevezik, hivatalosabb nevük HVLS ventilátor. Mi egyszerűen csak “MonsterFans”-nek – „Gigászinak” hívjuk. Ennek oka: Hatalmas munkát végeznek. Ventilátorunk alapvetően nagy levegőmennyiséget képes megmozgatni, nagyon alacsony fordulatszámon (jellemzően: 10-95 fordulat/perc). A HVLS (High Volume, Low Speed) neve az angol elnevezésből ered és a nagy volumenre és az alacsony sebességre utal. Egyszerű és ötletes.

Olvasson tovább

Amire büszkék vagyunk

Díjaink

Díjaink

Amire büszkék vagyunk