Wirtschaftswoche: A Schwank a globális piacvezető ismét

A Schwank díjat kapott a Weltmarktführer 2018 megmérettetésen. Cégünk egymás után már másodszor győzte meg a bírálóbizottságot.

A Schwank díjat kapott a Weltmarktführer 2018 megmérettetésen. Cégünk egymás után már másodszor győzte meg a bírálóbizottságot.

A díjat, amelyet a „Wirtschaftswoche” gazdási hetilap és a neves St. Gallen Egyetem képviselőiből álló bírálóbizottság ítélte oda, azokat a közepes méretű vállalatokat ismeri el, melyek a saját ágazatukban piacvezetők. Olyan ismérvek mellett, mint például az értékesítés volumene,  olyan szempontokat is figyelembe vettek, mint például a nemzetközi értékesítés részesedése. Friedhelm Schlösser professzor: „A díj megszerzésének örömén túl a másik örömteli, mely ebből a díjból következtethető, mégpedig, hogy bővítettük a piaci pozíciónkat és így megtérül a K+F-be fektetett energiánk. Jelenlegi termékkampányunk pontosan a megfelelő választ adja a szigorodó környezeti és jogi követelményekre.”

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk