Siker a TOP 100-ban: A Schwank a 2018-ban innováció vezetői között szerepel

A TOP 100 versenyen 25. alkalommal választják ki a leginnovatívabb vállalatokat a német középvállalkozások közül. A Schwank GmbH az egyik ilyen, innovációs cég ebben az évben.

A TOP 100 versenyen 25. alkalommal választják ki a leginnovatívabb vállalatokat a német középvállalkozások közül. A Schwank GmbH az egyik ilyen, innovációs cég ebben az évben. prof. Dr. Nikolaus Fank tudományos vezető elemzésének ez volt az eredménye . A TOP 100 mentoraként Ranga Yogeshwar Franke-vel és a compamediaval együtt elismerésüket fejezték ki a Schwank részére a Ludwigsburgban 2018. június 29-én tartott 5. German SMEs Summit (német KKV csúcstalálkozó) díjátadó ünnepségén. A független kiválasztási eljárás során nagyon jól teljesítettünk az innovációs folyamatainkkal és az innovációs sikereinkkel.

1983-ban Günther Schwank feltalálta a világ első gázinfravörös fűtőberendezését és szabadalmaztatta. Kiemelendő: Míg a hagyományos rendszerek kezdetben a környezeti levegő felmelegítésével vitték a meleget, addig az infravörös fűtési rendszerek – melyek megfelelő gáz-levegő keveréket használnak – másképp működnek – közvetlenül adják át a hőt. A felületeket közvetlenül melegítik, hasonlóan a bőrfelületet melegítő napsugarakhoz. Ezzel a találmánnyal a Schwank megalapozta az addig is folyamatos sikereit. Hogy a TOP 100-ban szereplő vállalat 80 év után is sikeres, azt az a 22 szabadalom biztosítja, melyeket az elmúlt három évben szerzett. „Sőt a vállalat a saját piaci szegmensében globális piacvezető. „Az innovációk nem teremnek minden bokorban, fegyelemre, időre és befektetési készségre van szükség” – mondta Oliver Schwank, aki a családi vállalkozás harmadik generációs vezetője. A fegyelem többek között magába foglalja rendszeresen tartott innovációs találkozókat is, még akkor is, ha a pillanatnyi forgalom fellendül.

Ezek az ülések, melyeken minden részleg vezetője és az igazgatótanács vesz részt, elsősorban a technológiai fejlődés fenntarthatóságának kérdésével foglalkoznak. A résztvevők nagyon strukturált módon, öt szakaszban haladnak: az ötletek generálásától a megvalósíthatósági tanulmányon és a prototípus felépítésén keresztül az ügyféltesztig, majd a piacra dobásig. Minden szakaszban számtalan alpont kötelezi és köti a projektcsoportot az összes fontos feladat rögzítésére és végrehajtására.

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk