A SmartHeat/Okosfűtés – olyan rendszer, mintha egyetlen formából öntötték volna – a ModBus segítségével.

Stufenlose Modulation

Az IC 4000 önműködő vezérlés bevezetésével a Schwank az összes fűtési rendszerben újabb mérföldkövet ért el.

Az IC 4000 automatikus vezérlés bevezetésével a Schwank az összes fűtési rendszerben újabb mérföldkövet ért el.

Az IC 4000 automatikus vezérlés képezi minden Schwank fűtési rendszer alapját. A ModBus technológiával az eszközök könnyen beépíthetők a vezérlési hálózatba és szükség esetén több készülék is kombinálható újonnan meghatározott vezérlőhurokba rendezve anélkül, hogy változtatni kellene a hardveren. A ModBus technológia tehát kiváló része lehet az épületfelügyeletnek, segítségével az egyes eszközök minden fontos paramétere leolvasható. Például fogyasztás, teljesítmény, aktuális állapot, így átláthatóságot biztosít a részletes elemzésekhez vagy egy opcionálisan integrált távoli karbantartáshoz.

Számos előnye van a Schwank Control Touch-al kombinálva, biztosak vagyunk benne, hogy ez a vezérlőrendszer a leginnovatívabb az infravörös épületfűtési berendezések területén . Az összes információ felhasználóbarát és könnyen értelmezhető módon jelenik meg az érintőképernyőn. Egy rendszergazda jogosultságú személy részletes rendszerbeállítást végezhet a készülékeken a Schwank Control Touch és az IC 4000 vezérlés segítségével. Ez jelentősen megkönnyíti a felhasználó számára a könnyű használatot. A Schwank Control Touch a legtöbb épületfelügyeleti rendszerbe integrálható.

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk