Dicső felmenők

Schwank bei Der Zeit

A „Zeit“ kiadó Dr. Florian Langenscheidttal együttműködve publikálta a több, mint 100 példaértékű német családi vállalkozás című gyűjteményt. Az egyik ezek közül a Schwank családi vállalkozás.

A ,,Zeit“ kiadó Dr. Florian Langenscheidttel együttműködve adta ki  a több, mint 100 példaértékű német családi vállalkozás című gyűjteményt. Az egyik ezek közül a családi vállalkozások közül a Schwank.

2017.11.14-én kedden a frankfurti Berenberg Bankban ünnepelték a kiadvány premierjét. A Schwank helyett kapott ebben a kiadványban, olyan óriások mellett, mint a Ritter Sport, Henkel vagy a Miele. Olyan német családi vállalkozásokkal foglalkozik a gyűjtemény, amelyeket a siker, az innováció vagy fenntarthatóság“ jellemez.

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk