deltaSchwank 2017-ben megnyerte a “Best-Of Industriepreis“ díjat

Az új, DeltaSchwank sötét sugárzó termékcsalád nyerte a híres „Best of industriepreis 2017“ díjat. Ezzel a díjjal a forradalmian új fűtési megoldás az év legjobb termékei közé tartozik.

Az Új DeltaSchwank sötét sugárzó termékcsalád nyerte a híres „Best of industriepreis 2017“ díjat. Ezzel a díjjal a forradalmian új fűtési megoldás az év legjobb termékei közé került.

A DeltaSchwank valódi áttörést eredményezett a sötéten sugárzó fűtések területén. Innovatív koncepciójának és az egyedi alkatrészeknek, például bluTek égő használatának köszönhetően a deltaSchawnk számos előnnyel rendelkezik. Első és legfontosabb a hatásfok. A DeltaSchwank sugárzási tényezője a szokásos nagy teljesítményű fűtőberendezésekhez képest 29%-kal magasabb. Ugyanakkor a füstgáz veszteségek a korábbi megoldásokhoz képest 50%-kal csökkentek. A felére csökkentett villamosenergia fogyasztással együtt a teljes energiahatékonyság (szezonálisan hatásfok) figyelemre méltó 97,6%-ra növekedett. A szokásos BUS csatlakozásnak köszönhetően a DeltaSchwank a predektív karbantartási funkciót is kínálja, amely jelentősen növeli a rendszer rendelkezésre állását. Ezeken túmenően a CO2 kibocsátás 19%-kal, a NOX kibocsátás 55%-kal csökkenthető.

Mindezek a tényezők együttesen arra ösztönözték az Industriepreis zsűriiét, hogy a deltaSchwank szerepeljen az év legjobb termékeinek versenyében. „Örülünk, hogy elnyertük ezt a díjat. Fejlesztő mérnökeink nagy elkötelezettséggel alkották meg a jövő infrasugárzás elvén alapuló fűtőkészülékeinket. Nem vesztették szem elől a célt, hogy növelhessék ügyfeleink által elérhető hozzáadott értéket. Különösen örülünk annak, hogy ezt az Industriepreis zsűrije is megerősítette “- Mondta Oliver Schwank, a Schwank csoport ügyvezető igazgatója

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk