A DeltaSchwank a 2018-as Acélinnovációs díj döntőse lett.

A Rendkívül hatékony sötéten sugárzó berendezésünk, a DeltaSchwank meggyőzött egy másik bírálóbizottságot is. Ezúttal a különleges kialakítása miatt.

A Rendkívül hatékony sötéten sugárzó berendezésünk, a DeltaSchwank meggyőzött egy másik bírálóbizottságot is. Ezúttal a különleges kialakítása miatt.

A Német Acélszövetség bírálóbizottsága a deltaSchwank-ot választotta a „Stahlpreis 2018”. egyik döntősévé. A díj, az acélhoz kapcsolódó innovatív termékeket ismeri el, ezeket jutalmazza. A deltaSchwank termékünk különféle acélfajták ötvözésének köszönhetően különösen tartós.

A készüléksugárzó moduljában rendkívül hatékony acélból és alumíniumból készült kompozit anyagot használunk, mely ötvözi a legjobb fényvisszaverő tulajdonságokat és robosztusságot ad. Ugyanakkor az égőház hidegen bevont acéllemeze elegáns kivitelű, és e mellett növeli a deltaSchwank élettartamát.

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk