A Schwank a legjobb!

Köszönhetően a vezető fűtési technológiának, valamint a termékek és szolgáltatások kiváló minőségének a „WirtschaftsWoche” gazdasági hetilap, a Schwank csoportot „világpiaci vezető” címmel ruházta fel.

Köszönhetően a vezető fűtési technológiának, valamint a termékek és szolgáltatások kiváló minőségének a WirtschaftsWoche gazdasági hetilap, a Schwank csoportot „világpiaci vezető“ címmel ruházta fel.

A kölni „Titkos Bajnok ”ismét szerepelt a St. Gallen Egyetem és a Német Világmárkák Akadémiájának vezetői által rögzített, világpiaci vezetők indexében. [ADWM]. 2017. után immár 3. alkalommal nyerte el a Schwank az exkluzív „WirtschaftsWoche” minőségi pecsétjét, amely „világpiac vezetője – Future Champion 2019” díj.

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk