A Schwank újabb mérföldkőhöz érkezett az infravörös sugárzás területén

Long tube heaters from Schwank under the ceiling of an logistic building.

2018-től a Schwank volt az első gyártó, aki teljes moduláció érdekében elhagyta a kétfokozatú vezérlést az összes világos és sötétsugárzóval kapcsolatban.

2018-től a Schwank volt az első gyártó, aki teljes moduláció érdekében elhagyta a kétfokozatú vezérlést az összes világos és sötétsugárzóval kapcsolatban.

Ezzel a Schwank, fontos lépést tett a jövő felé, az IC 4000, az általunk kifejlesztett új automatikus vezérlés lehetővé teszi ezt. 2018-tól ez lesz a standard alapfelszerelés a legtöbb Schwank világos- és sötétsugárzó készülékben. A kétfokozathoz képest a teljes moduláció számos előnyt kínál: lehetővé teszi a fűtési teljesítmény fokozat nélküli beállítását a tényleges hőigénynek megfelelően. Ennek eredményeként az energiaköltséget lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer csak annyi energiát fogyaszt, mint amennyire ténylegesen szükség van. Ezen túl még elkerülhetők az épületben a kellemetlen hőmérsékleti ingadozások. Ezzel a döntéssel a világos- és sötétsugárzó technológia területén a Schwank újabb lépést tett a hatékonyság növelésének irányába. A Schwank biztosítja, hogy termékskálája „jövőbiztos”, különösen a 2018. évi ErP-irányelvhez kapcsolódó növekvő követelmények tekintetében és hozzájárul a környezetvédelemhez.

Vissza

További hírek

Schwank csarnok fűtési- és hűtési megoldások.

Produktbild Dunkelstrahler deltaSchwank der Firma Schwank.

A Schwank az infravörös sötétsugárzók globális piacvezetője

Díjak, Hírek

Az "Industry Research" nemrégiben publikált piackutatási jelentése megerősíti, hogy a Schwank Csoport globális piacvezető az infravörös sötétsugárzók területén.

SchwankAir Torluftschleier

SchwankAir kapu-légfüggönyök

Hírek

A Schwank Csoport – az épületek klímaszabályozásának szakértője – erősebb légfüggönyökkel bővítette termékkínálatát.

ISH Frankfurt

ISH kiállítás 2017

Hírek, Vállalat

A Schwank 2017. március 14-18. között jelen volt a Frankfurtban megrendezett nemzetközi ISH kiállításon. Örülünk, ha üdvözölhetjük Önt is a standunkon és bemutathatjuk az izgalmas fejlesztéseinket, melynek mottója „megújulás“.

Professor Schlosser

5 kérdés Prof. Schlößer Ügyvezető Igazgató Úrhoz

Hírek, Vállalat

A Schwanknál eltöltött első nyolc hónapja után interjút készítettünk Dr. – Ing. Friedhelm Schlößer Ügyvezető Igazgató Úr benyomásairól a cég, a piac, és a jelenlegi események kapcsán.

Díjaink

Amire büszkék vagyunk